0497/99.49.69 ilse@natuurlijkrelax.be

Voetreflexologie

Wat is voetreflexologie?

Voetreflexologie is een eeuwenoude therapie, door de Chinezen ontwikkeld. Hierbij werken we op de reflexzones en punten in de voeten die in verbinding staan met de organen van het hele lichaam. Via drukpuntmassage en stimulatie van die reflexpunten op de voeten worden je organen gestimuleerd om beweging en functie te optimaliseren. Hierdoor wordt de zelfhelende werking van je lichaam aangesproken.

Deze, vooral preventieve therapie, brengt rust en evenwicht, fysiek en geestelijk. We bekijken ook samen hoe je je leven meer in balans kan krijgen, door aanpassing voeding, beweging, rust, mentale items.

Voor wie is voetreflexologie?

Inslapen, doorslapen, piekeren, stress, spijsverterings- en stoelgangsproblemen, …kunnen hierdoor verbeterd worden.

Gelieve bij afspraak steeds te melden of er fysieke problemen zijn of waren in het verleden. Bij contra-indicaties kan er geen voetreflexologie worden toegepast (oa zwangerschap, koorts, griepsymptomen, kanker, auto-immuunziekten, diabetes, hoge bloeddruk,….)

Volledige anamnese wordt afgenomen bij de eerste behandeling. Deze behandelingen vervangen nooit medische tussenkomst, zij zijn een aanvulling voor ontspanning en behoud van gezondheid. Diagnoses worden nooit gesteld.  Aangeraden wordt om bij gezondheidsproblemen steeds een arts te contacteren.

Wat kost een voetreflexologie?

KLASSIEKE VOETREFLEXOLOGIE:  80 min – € 75

Voetreflexologie

“Wie nu geen tijd heeft voor zijn gezondheid zal later tijd moeten maken voor zijn ziekte.”

Chinees spreekwoord