0497/99.49.69 ilse@natuurlijkrelax.be

over mij

Wie ben ik?

 

Ilse Van Roye, moeder van 2 jongvolwassen kids en partner sinds 33 jaar.

Graag omschrijf ik mezelf als een sociale vrouw met een hart voor de natuur en de medemens.

Ik studeerde kinesitherapie. Ik was werkzaam in de praktijk, in een instelling voor mensen met hersenletsel en in een woonzorgcentrum. Momenteel werk ik voltijds in mijn praktijk.

Doorheen de jaren was ik steeds bezig om me holistisch bij te scholen.

Ook verdiepte ik me in de wereld van het sjamanisme en het boeddhisme, vooral het respect voor de natuur, de stilte en de medemens trok me enorm aan.

In mijn praktijk waar ik, naast pure kinesitherapie, ook holistische behandelingen aanbied, probeer ik de mens in zijn geheel te bekijken en de aangepaste therapie aan te bieden. Ik werk ook graag op een dieper niveau, wil mensen bewustmaken om naar de oorzaak te gaan van hun klachten, in plaats van enkel de symptomen aan te pakken.

Ik vind het een uitdaging om mensen terug meer naar hun evenwicht te laten evolueren. Terug leren genieten en ontspannen, energetisch opladen en een ruimere kijk op het leven krijgen. Hierbij maak ik graag gebruik van al mijn kennis die ik doorheen de jaren heb opgedaan maar ook van natuurelementen, omdat wij deel zijn van de natuur en om mensen te stimuleren het contact met de natuur bewust te herstellen. Terug korter bij dé natuur, en onze natuur leven betekent een kwalitatieve levensverbetering.

Meer over mij?

Zelf heb ik in mijn leven een hele weg afgelegd om meer contact te maken met mezelf en meer ontspanning in mijn dagelijks leven te integreren. Via de behandelingen die ik geef wil ik jou leren of laten genieten van de ontspanning in je lichaam, waardoor je meer in line geraakt met jezelf.  Je gaat meer vanuit je hart leven en de dingen die echt belangrijk voor je zijn op de voorgrond zetten. Je lichaam kan ontspannen, wat ook je fysieke gezondheid zeker ten goede komt.

 

“Volg je hart want dat klopt.”