0497/99.49.69 ilse@natuurlijkrelax.be

Meditatie

Wat is het doel van de STIL-groep?

Hunker jij, in deze drukke tijden van overprikkeling, naar meer rust en stilte in je leven? Wens je te leren om naar binnen te keren, echt contact met jezelf en met het geheel te maken? Wens je eens STIL te staan, los van de drukte om je heen?

Bij NatuurlijkRelax zetten we de eerste stappen naar de onthaasting samen. In groep mediteren geeft een extra kracht en motivatie.

Chakramassage

Wat gaan we doen?

We gaan te zitten in stilte, we brengen het lichaam in rust, de geest zal mogelijk volgen. We observeren wat er gebeurt om op deze manier meer niet-oordelende toeschouwer te worden van het leven. Het komt ten goede aan je eigen gezondheid en aan de vrede in de wereld.

Ik profileer mijzelf niet als “de specialist” in meditatie maar vind het leuk om samen met jullie STIL te zitten op een vast moment en te observeren, te laten zijn, de rust, of de onrust tegen te komen, te zijn met wat is,….

De vele positieve effecten van meditatie werden uitgebreid beschreven in de wetenschappelijke literatuur.

Wanneer mediteren we?

 

 

Op maandagochtend van 8u45 tot 9u45 meditatie, bij NatuurlijkRelax. Gelieve je op voorhand aan te melden als je wil deelnemen, plaatsen zijn beperkt. Dan ben je ook zeker of de meditatie doorgaat. Breng een zitkussen of meditatiebankje mee.

Een vrije bijdrage kan, vrijblijvend, gedeponeerd worden in een box en gaat naar een goed doel.

“The way out is in.”

Thich nhat Hanh