0497/99.49.69 ilse@natuurlijkrelax.be

Edelsteenmassage

Wat is een edelsteenmassage?

Een heerlijk ontspannende, energetische massage met aangepaste, natuurlijke oliën die inwerken op je energetisch en emotioneel lichaam. Na de oliemassage wordt er gebruikt gemaakt van edelstenen om evenwicht in het energiesysteem van chakra’s te herstellen. De combinatie van de aangepaste FES-oliën die heel diep, herstellend werken en de helende edelstenen maken deze massages erg bijzonder.

Wat is er zo bijzonder aan edelstenen?

De stenen zijn miljoenen jaren oud en ontstaan, gevormd, gegroeid in de de aarde. Ze hebben elk hun eigen trilling, frequentie of vibratie, hoe je het wil noemen. Bij halfedelstenen is die trilling erg stabiel. Wij mensen hebben ook een eigen vibratie die minder stabiel is (denk maar aan slecht nieuws dat je verneemt, stress op je pad, problemen met iemand van je naasten, je gezondheid,…). De aangepaste steen heeft het vermogen om je trilling te corrigeren en op deze manier kan je een verbetering voelen van je gezondheid, algemeen welzijn.

Wat kan je verwachten?

Zowel de oliën als de edelstenen worden intuïtief uitgekozen naargelang wat je energetische systeem nodig heeft op dat moment.

Gun jezelf eens om te komen genieten van deze heerlijke massage. Deze massage is niet in woorden te vatten, maar kom je best eens beleven om zo de weldaad van de natuur, hier vertegenwoordigd in de olie en de edelstenen, te ervaren.

 

Wat kost een edelsteenmassage?

EDELSTEENMASSAGE  (aangezicht, décolté, buik, voeten, onderbenen, rug) 1u15 – € 75

EDELSTEENMASSAGE (volledige lichaam) 2u15min – € 110

“Selfcare is how to take the power back.”

Lalah Delia