0497/99.49.69 ilse@natuurlijkrelax.be

Seizoensverwendagen

Wat zijn de verwendagen?

Elk seizoen kan je bij NatuurlijkRelax komen genieten van een seizoensverwendag.

We nemen een dag om onszelf, ons lichaam eens heerlijk te verwennen met gezondheid, natuur en rust. We bekijken welke energie er speelt in welk seizoen, hoe de natuur verandert, wat dat doet met ons lichaam. Ons lichaam is ook een deel van de natuur en leven in het ritme van de natuur brengt balans in lichaam en geest.  We werken binnen en buiten. We doen  sjamanistische oefeningen om balans te herstellen, terug contact te maken met onszelf en de natuur. We mediteren, doen samen aan yoga, bekijken wat er speelt in ons leven. We bekijken even hoe we  best onze voeding aanpassen in dit seizoen en genieten van een gezonde lunch. De etherische oliën die ons in dit seizoen kunnen ondersteunen worden onder de loep genomen en we passen ze toe in een voetbadje of zelfmassage. De waarde voor een verwendag bedraagt €75.

Doel van een verwendag?

Tijdens een verwendag geniet je, in een kleine groep, van in het moment-zijn, kom je tot rust, tot jezelf en leer je veel over de komende maanden en hoe je in evenwicht brengen met de natuur, zodat je optimaal over je energie kan beschikken.

Je bent een dagje uit je dagelijkse beslommeringen en kan eens van op een afstand bekijken wat je nood is om in harmonie verder te gaan op dit moment.

Op het programma?

 

Lente-verwendag gaat door op vrijdag 22/04/2022 te Dworp

Zomer-verwendag gaat door op vrijdag 17/06/2022 aan zee

Herfst-verwendag gaat door op vrijdag 30/09/2022 in Dworp

Winter-verwendag gaat door op vrijdag 16/12/2022 in Dworp

We starten om 9u en genieten samen van de dag tot 16u

“If you don’s listen to your body when it’s whispering, you won’t have to hear it scream.”