0497/99.49.69 ilse@natuurlijkrelax.be

Hotstone-massage

Wat is hotstone-massage?

 

 

Met warme vulkanische basaltstenen uit Peru wordt een diep-ontspannende, doch energieverhogende massage gegeven.

Deze delicieuse opwarmende wintermassage (afspraak enkel mogelijk vanaf september-oktober tot en met maart-april) brengt je in hogere sferen… en toch met de voetjes op de grond…

Het is aan te raden om voldoende water te drinken na een hotstone-massage om de vrijgekomen afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen.

 

Wat kan je verwachten?

Een aantal stenen worden op je lichaam geplaatst, de rest van je lichaam wordt met warme etherische olie behandeld. Met behulp van de warme stenen wordt je hele lichaam gemasseerd. Je lichaam neemt de warmte helemaal op, waardoor de spieren en jijzelf helemaal in ontspanning komen. Bij een volledige hot-stone-massage worden er ook enkele koude stenen gebruikt, dit om het evenwicht (yin/yang) in je energiesysteem te behouden.
Deze verfijnde massage heeft alle voordelen van massage en brengt je korter bij je bron, heeft een zeer aardende werking. De stenen komen dan ook uit de kern van moeder aarde
De stenen zijn heel waardevol en worden maandelijks bij volle maan in de natuur opgeladen zodat ze hun kracht en eigenschappen behouden.
Kom dit wonder ontdekken…, een supergeschenk aan jezelf.

 

 

Wat kost een hotstone-massage?


• RUG-SCHOUDER-NEK-HOTSTONE-MASSAGE: 45 min – € 60
• VOLLEDIGE HOTSTONE-MASSAGE: 1u30 – € 95

 

Hotstone Massage

                                       “Laad me met rust…”